Nspyre in actie met 538 voor Warchild

Nog iedere dag groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Zij hebben nu hulp nodig. Daarom staat radio 538 een hele week in het teken van War Child. Twee trucks trekken door Nederland en roepen op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Nspyre helpt ook mee en draagt zorg voor de IT omgeving.

De actieweek loopt van 25 maart t/m 1 april 2011 en wordt met uitzendingen vanuit 25 verschillende plaatsen een zeer uitdagende en omvangrijke radioactie. De actie draait om diverse stunts die worden aangegaan in ruil voor donaties. Met één doel: zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen. Dat kan al voor 12 euro per kind.

Radio 538 gaat met deze actie een enorme logistieke operatie aan die vraagt om een flexibele en betrouwbare IT omgeving. Nspyre beschikt over expertise op het gebied van ICT infrastructuren en heeft besloten deze actie belangeloos te ondersteunen. In de actieweek komen ruim twintig Nspyre professionals in actie voor het goede doel.

Over 538 voor War Child
Miljoenen kinderen leven in een wereld van continue angst en geweld. War Child helpt deze kinderen door ze weer een basis terug te geven. Met creatieve activiteiten zoals muziek, dans, theater en sport groeit het zelfvertrouwen, wordt de angst weggenomen en vinden ze de kracht om weer vooruit te kijken. Radio 538 kent de kracht van muziek en heeft besloten een grootschalige actie op te zetten. Klik hier voor meer informatie over de stunts en de locaties waar de trucks komen te staan.

Gedurende de actieweek worden op de Nspyre actiepagina foto's toegevoegd. Meer informatie over de stunts en locaties? Klik hier.

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.