Avondseminar Making Testing Matter

Op 9 september organiseert de Technology Group A!SE (Adaptive! Systems Engineering) een avondseminar rondom de teststrategie voor system engineering projecten. Dit (na registratie) gratis toegankelijke seminar is interessant voor iedereen die betrokken is bij systems engineering waarbij test en integratie vraagstukken een grote rol spelen.

Het seminar vindt plaats te Utrecht en start om 17:30 uur met ontvangst in de vorm van een warm buffet. Naast een drietal interessante lezingen is er voldoende ruimte voor interessante discussies met vakgenoten. Klik hier om de volledige uitnodiging, het programma en het aanmeldingsformulier te downloaden. In verband met de seminarvoorbereidingen en catering graag aanmelden voor 3 september. Mis het niet!

Over de sprekers
Making Testing Matter wordt inhoudelijk verrijkt door interessante presentaties van Bart Broekman, Kees Blokland en Maarte Oerlemans. Bart Broekman is onafhankelijk testadviseur en co-auteur van de testmethode TMap-Next en van boeken over testautomatisering en het testen van embedded software. Kees Blokland is werkzaam bij Polteq als testconsultant en is gespecialiseerd in testmanagement en het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van het testproces. Maarte Oerlemans is werkzaam bij Nspyre als consultant en de laatste jaren actief met het opzetten en verbeteren van testmanagement en configuratiemanagement voor diverse opdrachtgevers.

Tot 9 september!

Nspyre Technology Group A!SE
Mark Beelen & Rob Posthumus.

T. +31(0)88 8275 000
E. info@nspyre.nl
W. www.nspyre.nl

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.