Nspyre wint Graydon financieel gezond award

Utrecht - 1 september 2011 - Nspyre behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in de IT branche. Op 1 september heeft Nspyre hiervoor de bijbehorende award in ontvangst genomen.

Utrecht - 1 september 2011 - Nspyre behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in de IT branche. Op 1 september heeft Nspyre hiervoor de bijbehorende award in ontvangst genomen.

Graydon heeft vijftigduizend organisaties in de IT branche beoordeeld waarvan 6% voldoet aan strenge criteria. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er slechts een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Onder de bedrijven die aan de strenge criteria voldoen, valt Nspyre in het bijzonder op door de sterke progressie in kredietwaardigheid en betaalgedrag over de afgelopen kwartalen. Peter Specht, Financieel Directeur bij Nspyre: "we zijn er trots op deze award in ontvangst te kunnen nemen. Dit keurmerk onderstreept wat onze klanten en leveranciers al weten, namelijk dat Nspyre financieel zeer gezond is. Nspyre krijgt in het Graydon informatierapport het hoogst mogelijke kredietadvies, een zeldzame AA rating waarbij de kans op een possible default slechts 0,25% is. De award is tevens een erkenning dat onze financiële administratie uitstekend werk levert. "

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."

Klik hier om de bedrijfspagina van Nspyre met zakelijke informatie te bekijken.

Voor meer informatie

Ralf Bus
Marketing Director

T. 088 8275 000
M. 06 533 123 54
E. info@nspyre.nl
W. www.nspyre.nl

 

 

 

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.