Ferdinand Cornelissen benoemd tot Technology Officer

Met trots maken wij bekend dat Ferdinand Cornelissen is benoemd tot Technology Officer van Nspyre. Ferdinand zal vanaf 1 oktober a.s. starten met het verder uitwerken van het technologische beleid en strategie. De rol van Technology Officer is nieuw binnen Nspyre en past uitstekend in onze visie dat Nspyre wordt gedreven door technologie en de waarde die we daarmee cre?ren richting klanten en maatschappij.

Ferdinand is de ideale persoon voor deze nieuwe positie. Hij is al geruime tijd in dienst bij Nspyre en beschikt over een bijzonder brede technologische scope. Ferdinand wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het leggen van de verbindingen tussen de technology roadmap van klanten, technologische innovaties en competentieontwikkeling bij medewerkers.

Ad van Sprang, Operationeel Directeur bij Nspyre: "We zijn verheugd met de benoeming van Ferdinand Cornelissen en zijn overtuigd dat zijn ervaring en gedrevenheid van grote waarde zal zijn voor de technologische profilering van Nspyre".

Over Ferdinand Cornelissen
Ferdinand is afgestudeerd in de Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit van Utrecht en werkt al 12 jaar bij Nspyre waar hij diverse rollen heeft bekleed variërend van software engineer tot business consultant. Hij beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van technische automatisering en heeft die opgedaan in onder meer de ruimtevaart, vervoer & infra en high tech industrie. Ferdinand is jarenlang zeer actief in een aantal Nspyre Technology Groups. Zijn kennis van de interne organisatie, klanten en het technologisch inzicht en overzicht maakt hem tot de ideale persoon voor de rol van Technology Officer.

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.