Nspyre opgenomen in de Computable 100

Nspyre meet zich met o.a. Google, Apple, Microsoft, IBM en HP in de Computable 100. De lijst van krachtigste ICT bedrijven met het beste imago.

Deze week is de Computable 100 gepubliceerd. In deze lijst voor de eerste keer een notering voor Nspyre. Een bevestiging dat Nspyre financieel sterk presteert en dat het imago als zakenpartner, werkgever en innovatief bedrijf tot de top in Nederland behoort.

De top vijf van de Computable 100 is respectievelijk voor Google, Apple, Microsoft, IBM en HP. Nspyre komt binnen op plaats 92. Hieronder in detail de notering van Nspyre in de Computable 100 per categorie. Meer details? Bekijk via deze link de complete Computable 100.

Over de Computable 100
Wie als onderneming financieel gezond is en daarnaast een goede zakenpartner, een innovatief bedrijf én een geliefde werkgever is, mag schitteren in de eindlijst. De harde cijfers van de Computable 100 verklaard.

Alleen gericht zijn op geld verdienen en geen oog voor klanten en werknemers hebben, daarmee red je het niet in de ICT-wereld. Aan de andere kant zul je financieel moeten presteren, ook al heb je nog zo'n cool imago en schitterende arbeidsvoorwaarden. In de Computable 100 staan alleen ondernemingen die financieel de zaken op orde hebben én die goed scoren als zakenpartner, innovator en werkgever.

Computable heeft voor het samenstellen van de TOP 100 Motivaction in de arm genomen voor het kwantitatieve imago onderzoek. Mazars Berenschot heeft zorggedragen voor de financiële waardering op basis van winstgevendheid, solvabiliteit en omzet per werknemer. 

Voor meer informatie
Ralf Bus
Marketing Director

T. 088 8275 000
M. 06 533 123 54
E. info@nspyre.nl

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.