Exclusieve toegangstickets Nspyre Technology Conference 2012

Nog een paar weken en dan vindt het grootste inhoudelijke evenement dat binnen Nspyre wordt georganiseerd plaats in Eindhoven, Zwolle en Zoetermeer. Binnen komen is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Nspyre geeft namelijk een paar wildcards weg...

De Nspyre Technology Conference staat garant voor fascinerende verhalen. Ruim 22 Nspyre professionals verzorgen presentaties en in het expositiegedeelte tonen diverse Technology Groups de nieuwste ontwikkelingen. Tot slot zal op iedere locatie een interessante key-note presentatie worden verzorgd. Klik hier voor een interactief programmaboekje van de Nspyre Technology Conference.

Wildcards voor exclusieve toegang
De Nspyre Technology Conference is een intern event. We openen echter graag de deuren voor technisch specialisten die de inspiratie bij Nspyre eens willen proeven. Wil jij op een zeer bijzondere wijze kennis maken met Nspyre? Stuur dan je CV naar werken@nspyre.nl o.v.v. Nspyre Technology Conference en geef aan op welke locatie & datum jij erbij wil zijn. Het aantal wildcards is beperkt dus reageer direct!

De Nspyre Technology Conference vindt plaats op:

  • 18 september Eindhoven
  • 19 september Zwolle
  • 9 oktober Zoetermeer

Laat je inspireren!

Marlou de Bruijn
Recruiter Nspyre

M. 06-22395616Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.