Nspyre nodigt u uit voor het BNR Mobility Debat

Van 24 tot en met 28 september staat BNR helemaal in het teken van mobiliteit. In diverse BNR programma's wordt dit onderwerp aangestipt en op dinsdag 25 september vindt het BNR Mobility Debat plaats. Nspyre nodigt u graag uit!

Nspyre is gespecialiseerd in slimme oplossingen rondom infrastructuur en is daarom sponsor van de BNR Mobility Week 2012. Tijdens de BNR Mobility Week worden in BNR programma's een aantal specifieke onderwerpen belicht zoals infrastructuur, luchtvaart, scheepvaart, spoorwegen en duurzame mobiliteit. Graag zetten wij twee events in de spotlight waar Nspyre nauw bij betrokken is.


Dinsdag 25 september: Het BNR Mobility Debat

Hoogtepunt van de BNR Mobility Week is het BNR Mobility Debat. De centrale stelling van het debat is: 'Om files te bestrijden wil het kabinet de komende jaren 800 kilometer aan rijstroken aanleggen. Brengt meer asfalt ons daarmee verder op weg, of kunnen de budgetten beter gestoken worden in innovatieve slimme oplossingen?'. BNR presentator Maarten Bouwhuis leidt het debat tussen de kopstukken uit de politiek, wetenschap en het bedrijfsleven. Bevestigde sprekers zijn:

  • Elco Brinkman, voorzitter van de branche-organisatie Bouwend Nederland
  • Koos Burgman, directeur van de branche-organisatie BOVAG
  • Leo Kusters, directeur Mobiliteit bij TNO
  • Maurice Geraets, directeur Business Development bij NXP Semiconductors
  • Eric-Mark Huitema, smart mobility expert IBM

Klik hier voor de laatste informatie rondom het BNR Mobility Debat.

UPDATE
Nspyre kijkt terug op een geslaagd debat. Klik hier voor een terugblik en om het debat te beluisteren. 


Donderdag 27 september: BNR Zakendoen Met live vanaf het Nationaal Wegencongres

In het kader van de Mobility Week wordt het radioprogramma BNR Zakendoen Met live uitgezonden vanaf het Nationaal Wegencongres te Nieuwegein. Tussen 12.30 uur en 14.00 uur gaat presentator Paul Laseur samen met zakenpartner Ben van der Burg in gesprek met een aantal prominente tafelgasten uit de infrawereld. Voor meer informatie over het event en aanmelden voor het Nationale Wegencongres verwijzen wij graag naar www.wegencongres.nl. Nspyre is kennispartner van het Nationale Wegencongres 2012.Foto: BNR Mobilitydebat 2011

Voor meer informatie
Nspyre
Ralf Bus, Marketing Director
M. +31(0)6 533 123 54
E. ralf.bus@nspyre.nl
W. www.nspyre.nl

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.