Nspyre zet forse stap in Computable 100

Nspyre klimt van de 92e naar de 61e positie in de Computable 100, de lijst van krachtigste ICT bedrijven met het beste imago.

Deze week is de Computable 100 gepubliceerd. Vorig jaar werd Nspyre voor de eerste keer in deze lijst opgenomen en dit jaar klimt Nspyre 31 plaatsen naar de 61e positie. Een bevestiging dat Nspyre financieel sterk presteert en met het imago als zakenpartner, werkgever en innovatief bedrijf tot de top in Nederland behoort. De lijst wordt dit jaar aangevoerd door respectievelijk Apple, Google en Microsoft.

Meer details? Bekijk via deze link de complete Computable 100.

Over de Computable 100
Wie als onderneming financieel gezond is en daarnaast een goede zakenpartner, een innovatief bedrijf én een geliefde werkgever is, mag schitteren in de eindlijst. De harde cijfers van de Computable 100 verklaard.

Alleen gericht zijn op geld verdienen en geen oog voor klanten en werknemers hebben, daarmee red je het niet in de ICT-wereld. Aan de andere kant zul je financieel moeten presteren, ook al heb je nog zo'n cool imago en schitterende arbeidsvoorwaarden. In de Computable 100 staan alleen ondernemingen die financieel de zaken op orde hebben én die goed scoren als zakenpartner, innovator en werkgever.

Computable heeft voor het samenstellen van de TOP 100 Motivaction in de arm genomen voor het kwantitatieve imago onderzoek. Mazars Berenschot heeft zorggedragen voor de financiële waardering op basis van winstgevendheid, solvabiliteit en omzet per werknemer.

Voor meer informatie
Ralf Bus
Marketing Director

T. 088 8275 000
M. 06 533 123 54
E. info@nspyre.nl

Nspyre Tech Cloud

requires Flash Player 9 or better.